14ο Γυμνάσιο Πειραιά - Αγ.Αναργύρων & Κω - Παλιά Κοκκινιά - e-mail: info@asmpir.gr - Τηλ.: 210 4200 917

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Το ''Ανοιχτό" επιστρέφει στο Σχίνο !



Για άλλη μια χρονιά το Ανοιχτό μας Σχολείο σας προσκαλεί στο διήμερο κάμπινγκ που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου, αμέσως μετά από τη γιορτή λήξης των μαθημάτων μας. Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε πολλές φορές οτι οι μαθητές μας ήταν πάντα οι καλύτεροι οικοδεσπότες. Θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε την ησυχία και τη γαλήνη που μας προσφέρει η θάλασσα και τα πεύκα ειδικά όταν αυτά συνδυάζονται με καλό φαγητό και την καλύτερη παρέα. Το συγκεκριμένο κάμπινγκ δεν απέχει περισσότερο από δύο ώρες από τον Πειραιά και θα ξεκινήσουμε Σάββατο πρωΐ στις 8:30 έξω από το Ναό του Σωτήρα επί της Λεωφ. Θηβών στην Παλιά Κοκκινιά. Μπορείτε να φέρετε τους φίλους σας ή την οικογένειά σας αφού ο χώρος είναι ιδανικός τόσο για να χαλαρώσετε όσο και για να διασκεδάσετε στην ταβέρνα ή το μπαράκι που τα τραπεζάκια του φτάνουν μέχρι την παραλία. Φοίνικες και βότσαλα, πικροδάφνες και ουρανός γαλάζιος σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον που θα θυμάστε για καιρό. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που κάθε φορά επιστρέφουμε στα μέρη που αγαπάμε. Η συνδρομή συμμετοχής ανέρχεται στα 25 ευρώ το άτομο για τις δύο αυτές μέρες και συμπεριλαμβάνει τόσο τα έξοδα μετακίνησης όσο και της διανυκτέρευσης μας με ένα δείπνο το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα του κάμπινγκ με την πανοραμική θέα. Για όποιον δεν θέλει να επιβαρυνθεί με τα έξοδα του δείπνου, το ποσό κατεβαίνει στα 18 ευρώ το άτομο (μετακίνηση και διανυκτέρευση). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 28  Ιουνίου και να δηλώσετε συμμετοχή στο γνωστό e-mail : info@asmpir.gr
ή ακόμα καλύτερα κατά τη διάρκεια της γιορτής λήξης των μαθημάτων μας που έχει οριστεί για αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου όπου θα έχουμε και τη χαρά να σας δούμε από κοντά.
Θα περάσουμε υπέροχα !!



Υ.γ 
Απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερο συντονισμό και οργάνωση ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος:  Όνομα, τηλέφωνο, αριθμό ατόμων που επιθυμεί να φέρει μαζί του, αν διαθέτει σκηνή και το μενού της προτίμησής του σε περίπτωση που θέλει να δειπνήσει μαζί μας στην ταβέρνα το βράδυ του Σαββάτου.
Μενού α) Κοτόπουλο με πατάτες φούρνου, σαλάτα, φέτα και αναψυκτικό.
Μενού β) Γιουβετσάκι με μοσχάρι, σαλάτα, φέτα και αναψυκτικό.

To site του camping : Camping Alkyonis





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου