14ο Γυμνάσιο Πειραιά - Αγ.Αναργύρων & Κω - Παλιά Κοκκινιά - e-mail: info@asmpir.gr - Τηλ.: 210 4200 917

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Το Ανοιχτό μας Σχολείο επισκέπτεται τους Δελφούς !

Στα πλαίσια της ετήσιας χειμερινής μας εκδρομής και πιστοί πάντα στον εκπαιδευτικό όσο και πολιτιστικό χαρακτήρα του αλληλέγγυου έργου μας, την Κυριακή 26 Μαρτίου το Ανοιχτό μας σχολείο διοργανώνει επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

Επειδή η προσέλευση προβλέπεται να είναι μαζική, σας παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας (το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου) προκειμένου να ορισθεί ο ακριβής αριθμός των λεωφορείων που θα χρειαστούμε όσο και για να οργανώσουμε το συνολικό πρόγραμμα της ημέρας όπως π.χ το φαγητό, τη διάρκεια των περιηγήσεων μας κ.α


Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 18 ευρώ και συμπεριλαμβάνει τα έξοδα της μετακίνησής μας συν ένα πλήρες γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στη Γραμματεία του σχολείου μας αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου στο τηλέφωνο 210 4200917 από τις 17:00 - 20:00 και την Κυριακή 19 Μαρτίου απο τις 12:00 - 20:30. Μπορείτε επίσης μέσω e-mail στη ηλεκτρονική μας διεύθυνση : info@asmpir.gr μέχρι και την Δευτέρα 20 Μαρτίου.


Κάθε μας εκδρομή όλα αυτά τα χρόνια είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θέλουμε να τη μοιραζόμαστε μαζί σας και επιμένουμε σε αυτό.

Σας περιμένουμε όλους μαζί με την παρέα σας !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου